Psychologenpraktijk De Wenteling

Aanmelden

Bij voorkeur meldt u telefonisch (026-382 74 43) aan. De praktijk is op maandag 9.00-12.00u, woensdag 9.00-11.30u en donderdag 9.00-12.00u telefonisch bereikbaar.
Tevens kunt u per email aanmelden: administratie@psychologenpraktijkdewenteling.nl. U wordt dan teruggebeld door ons.
 
Gedurende de gehele zomervakantie (13 juli t/m 21 augustus) vervalt ons telefonisch spreekuur op woensdag. Op maandag en donderdag zijn we tussen 9.00 en 12.00u telefonisch bereikbaar voor al uw vragen en nieuwe aanmeldingen!
 
N.B. wij behandelen milde-matige problematiek. Ernstige en crisisgevoelige problematiek nemen wij nadrukkelijk niet aan.
Kinderen tot 16 jaar dienen door hun ouders aangemeld te worden. Vanaf 16 jaar mogen jongeren zichzelf aanmelden.
 

Wachttijd kind&jeugd

 
Behandeling en onderzoek: 0-3 weken, afhankelijk van de soort hulpvraag en flexibiliteit in de agenda van de client. Hoe eerder u aanmeldt, hoe eerder u aan de beurt bent!
(geactualiseerd op 2 augustus 2020)
 

Verwijzing

Om in aanmerking te komen voor vergoede behandeling is een verwijsbrief voor de generalistische Basis GGZ of jeugd- en opvoedhulp van belang. U kunt het beste eerst hiervoor met uw huisarts een afspraak maken alvorens u aanmeldt. De huisarts moet nl. bepalen voor welke zorg u in aanmerking komt. Zonder verwijsbrief kunt u uiteraard nog steeds komen voor behandeling, maar zult u de gehele kosten zelf moeten dragen.

Voor kind en jeugd kunt u zowel bij de huisarts als bij de gemeente een verwijzing halen.
 

Vergoeding

 
Kind&jeugd: met de gemeentes Rheden, Rozendaal, Arnhem, Westervoort, Duiven, Zevenaar en sinds kort ook met Lingewaard, Doesburg en Renkum is een contract afgesloten, waardoor u doorgaans in aanmerking komt voor vergoede zorg. Meer informatie hierover
 

Gescheiden ouders

Leest u a.u.b. deze informatie alvorens u aanmeldt.

 

Vestigingen in Velp en Zevenaar

 

Volwassenen

 

© 2015 - Psychologenpraktijk De Wenteling Velp (Gld) | Deze pagina is het laatst bijgewerkt op 17-04-2016. | Sitemap