Psychologenpraktijk De Wenteling

Aanmelden

Bij voorkeur meldt u telefonisch (026-382 74 43) aan. De praktijk is op maandag 9.00-12.00u, woensdag 9.00-11.30u en donderdag 9.00-12.00u telefonisch bereikbaar.
Tevens kunt u per email aanmelden: administratie@psychologenpraktijkdewenteling.nl. U wordt dan teruggebeld door ons.
 
Kinderen tot 16 jaar dienen door hun ouders aangemeld te worden. Vanaf 16 jaar mogen jongeren zichzelf aanmelden.
 
N.B. wij behandelen milde-matige problematiek. Ernstige en crisisgevoelige problematiek nemen wij nadrukkelijk niet aan.

RHEDEN EN ROZENDAAL

Helaas hebben de gemeentes Rheden en Rozendaal besloten om de contracten met alle zorgaanbieders stop te zetten vanaf 2021 (deels nog uitloop in 2021). Ze zijn nu bezig met het aangaan van nieuwe contracten. We kunnen daardoor alleen nog maar onderzoekstrajecten en (kortdurende) behandeltrajecten aannemen. Aanmelden is nog mogelijk t/m uiterlijk maandag 19 oktober. We dienen de door ons gevraagde informatie uiterlijk 25 oktober retour te hebben. Dan kunnen we u nog een plek bij De Wenteling garanderen. Daarna kunt u alleen nog bij De Wenteling geholpen worden op particuliere basis.

N.B. helaas veranderen de 'regels' vanuit de gemeente nog wel eens over bovenstaande. Op onze website zullen we steeds de meest actuele informatie zetten. 

 

Wachttijd kind&jeugd

 

Behandeling: vanaf november hebben we weer ruimte voor nieuwe behandelingen. Hoe eerder u aanmeldt, hoe eerder u aan de beurt bent!
Onderzoek: vanaf november/december hebben we weer ruimte voor nieuwe onderzoeken.
Let op: deze wachttijd begint te lopen op het moment dat we de benodigde informatie van u retour hebben.
I.v.m. het vertrek van een collega en het zwangerschapsverlof van een andere collega is onze wachttijd tijdelijk opgelopen. 
Per 1 november is onze collega weer terug van verlof en verwachten we dat de wachttijd weer terugloopt. 
(geactualiseerd op 21 september 2020)
 

Verwijzing

Om in aanmerking te komen voor vergoede behandeling is een verwijsbrief voor de generalistische Basis GGZ of jeugd- en opvoedhulp van belang. U kunt het beste eerst hiervoor met uw huisarts een afspraak maken alvorens u aanmeldt. De huisarts moet nl. bepalen voor welke zorg u in aanmerking komt. Zonder verwijsbrief kunt u uiteraard nog steeds komen voor behandeling, maar zult u de gehele kosten zelf moeten dragen.

Voor kind en jeugd kunt u zowel bij de huisarts als bij de gemeente een verwijzing halen.
 

Vergoeding

 
Kind&jeugd: met de gemeentes Rheden (alleen voor 2020), Rozendaal (alleen voor 2020), Arnhem, Westervoort, Duiven, Zevenaar, Lingewaard, Doesburg en Renkum is een contract afgesloten, waardoor u doorgaans in aanmerking komt voor vergoede zorg. Meer informatie hierover
 

Gescheiden ouders

Leest u a.u.b. deze informatie alvorens u aanmeldt.

 

Vestigingen in Velp en Zevenaar

 

Volwassenen

 

© 2015 - Psychologenpraktijk De Wenteling Velp (Gld) | Deze pagina is het laatst bijgewerkt op 17-04-2016. | Sitemap