Psychologenpraktijk De Wenteling

Aanmelden

Bij voorkeur meldt u telefonisch (026-382 74 43) aan. De praktijk is op maandag en donderdag van 9.00-12.00u telefonisch bereikbaar.
 
Tevens kunt u per email aanmelden: administratie@psychologenpraktijkdewenteling.nl. U wordt dan teruggebeld door ons.
 
Op donderdag 26 mei vervalt ons telefonisch spreekuur i.v.m. Hemelvaart. Op maandag 6 juni vervalt ons telefonisch spreekuur i.v.m. 2e Pinksterdag.
 
Kinderen tot 16 jaar dienen door hun ouders aangemeld te worden. Vanaf 16 jaar mogen jongeren zichzelf aanmelden.
 
N.B. wij behandelen milde-matige problematiek. Ernstige en crisisgevoelige problematiek nemen wij nadrukkelijk niet aan.
 

Wachttijd kind&jeugd

 
Behandeling: ca 3 weken, onderzoek 4-5 weken. De exacte wachttijd is afhankelijk van de precieze hulpvraag en uw eigen flexibiliteit in de agenda. Hoe eerder u aanmeldt, hoe eerder u aan de beurt bent!  Let op: deze wachttijd begint te lopen op het moment dat we de benodigde informatie van u retour hebben (geactualiseerd op 19 mei 2022).
 

Verwijzing

Om in aanmerking te komen voor vergoede behandeling is een verwijsbrief voor de generalistische Basis GGZ of jeugd- en opvoedhulp van belang. U kunt het beste eerst hiervoor met uw huisarts een afspraak maken alvorens u aanmeldt. De huisarts moet nl. bepalen voor welke zorg u in aanmerking komt. Zonder verwijsbrief kunt u uiteraard nog steeds komen voor behandeling, maar zult u de gehele kosten zelf moeten dragen.

Voor kind en jeugd kunt u zowel bij de huisarts als bij de gemeente een verwijzing halen.
 

Vergoeding

 
Kind&jeugd: met de gemeentes Arnhem, Westervoort, Duiven, Zevenaar, Lingewaard, Doesburg en Renkum is een contract afgesloten, waardoor u doorgaans in aanmerking komt voor vergoede zorg. Meer informatie hierover
 

RHEDEN EN ROZENDAAL

We hebben vanaf 2021 geen contract meer met de gemeentes Rheden en Rozendaal. Hierdoor kunnen we helaas vanaf 2021 geen vergoede zorg meer bieden en is aanmelden daarvoor niet meer mogelijk. Mocht u hierover vragen hebben, neem dan zelf contact op met het Sociaal Meldpunt Rheden. Wel kunnen we u helpen op  particuliere basis.

Gescheiden ouders

Leest u a.u.b. deze informatie alvorens u aanmeldt.

 

Volwassenen

 

© 2015 - Psychologenpraktijk De Wenteling Velp (Gld) | Deze pagina is het laatst bijgewerkt op 17-04-2016. | Sitemap