Psychologenpraktijk De Wenteling

Aanmelden

Bij voorkeur meldt u telefonisch (026-382 74 43) aan. De praktijk is op maandag en donderdag van 9.00-12.00u telefonisch bereikbaar.
 
Tevens kunt u per email aanmelden: administratie@psychologenpraktijkdewenteling.nl. U wordt dan teruggebeld door ons.
 
Kinderen tot 16 jaar dienen door hun ouders aangemeld te worden. Vanaf 16 jaar mogen jongeren zichzelf aanmelden.
 
N.B. wij behandelen milde-matige problematiek. Ernstige en crisisgevoelige problematiek nemen wij nadrukkelijk niet aan.
 

Wachttijd kind&jeugd

 

Doordat er de afgelopen periode enorm veel aanmeldingen binnengekomen zijn, die we nog deels in moeten plannen, is de wachttijd flink opgelopen. We verwachten dat we aanmeldingen binnengekomen vanaf 13 juni vanaf september op kunnen pakken. Hierbij hanteren we de volgorde van binnenkomst. Mocht u graag eerder geholpen willen worden, dan verwijzen wij u graag naar andere praktijken, bijv. PIT-psychologen of Praktijk De Sterrenberg, beide ook goede praktijken in Velp. Ook kunt u kijken op www.kjra.nl voor een overzicht van kleinere en goede praktijken die doorgaans (relatief) snel plek hebben. Uiteraard bent u welkom nu aan te melden, maar houd dan wel rekening met een langere wachttijd. Mochten wij toch eerder plek hebben, dan zullen we dat hier op onze website vermelden (geactualiseerd op 16 juni 2022).

 

Verwijzing

Om in aanmerking te komen voor vergoede behandeling is een verwijsbrief voor de generalistische Basis GGZ of jeugd- en opvoedhulp van belang. U kunt het beste eerst hiervoor met uw huisarts een afspraak maken alvorens u aanmeldt. De huisarts moet nl. bepalen voor welke zorg u in aanmerking komt. Zonder verwijsbrief kunt u uiteraard nog steeds komen voor behandeling, maar zult u de gehele kosten zelf moeten dragen.

Voor kind en jeugd kunt u zowel bij de huisarts als bij de gemeente een verwijzing halen.
 

Vergoeding

 
Kind&jeugd: met de gemeentes Arnhem, Westervoort, Duiven, Zevenaar, Lingewaard, Doesburg en Renkum is een contract afgesloten, waardoor u doorgaans in aanmerking komt voor vergoede zorg. Meer informatie hierover
 

RHEDEN EN ROZENDAAL

We hebben vanaf 2021 geen contract meer met de gemeentes Rheden en Rozendaal. Hierdoor kunnen we helaas vanaf 2021 geen vergoede zorg meer bieden en is aanmelden daarvoor niet meer mogelijk. Mocht u hierover vragen hebben, neem dan zelf contact op met het Sociaal Meldpunt Rheden. Wel kunnen we u helpen op  particuliere basis.

Gescheiden ouders

Leest u a.u.b. deze informatie alvorens u aanmeldt.

 

Volwassenen

 

© 2015 - Psychologenpraktijk De Wenteling Velp (Gld) | Deze pagina is het laatst bijgewerkt op 17-04-2016. | Sitemap