Psychologenpraktijk De Wenteling

Aanmelden

Bij voorkeur meldt u telefonisch (026-382 74 43) aan. Wij zijn hiervoor op maandag, dinsdag en donderdag van 9-12u telefonisch bereikbaar.
Tevens kunt u per email aanmelden: administratie@psychologenpraktijkdewenteling.nl. U wordt dan teruggebeld door ons.

N.B. wij bieden Generalistische Basis GGZ en Jeugdhulp. Aanmeldingen voor Gespecialiseerde GGZ nemen wij nadrukkelijk niet aan.

Vestigingen in Velp en Zevenaar

In Velp (Zwanensingel 3) is onze hoofdlocatie. Hier zijn we op alle werkdagen geopend en kunt u gebruik maken van ons gehele behandelaanbod.

Per 1 oktober hebben wij ook een behandelkamer binnen Centrum Collab in Zevenaar. Op donderdagmiddag zal Loes (GZ-psycholoog en EMDR-therapeut) daar werkzaam zijn en op vrijdagmiddag werkt Fay (orthopedagoog) daar. Op deze vestiging bieden we geen speltherapie en diagnostiek. Hiervoor bent u wel van harte welkom op onze vestiging in Velp.

Wachttijd kind&jeugd

Door uitbreiding van ons team van behandelaren hebben wij geen wachttijd meer! U bent daarom direct aan de beurt. Na het intakegesprek kan de behandeling / het onderzoek direct starten. Hoe sneller u aanmeldt, hoe eerder u aan de beurt bent!

Volwassenen

Per 2019 zijn wij gestopt met de zorg aan volwassenen. Wij kunnen u de volgende praktijken aanbevelen: Praktijk Relou (Arnhem) en Psychologie Praktijk Steigenga (Doesburg en Didam). Voor ex-clienten maken wij nog wel graag een uitzondering. Ook behandelen wij jongeren die 18 jaar geworden zijn graag verder totdat er geen hulpvraag meer is.

Wanneer u de wachttijd te lang vindt kunt u altijd contact opnemen met de zorgaanbieder of u kunt uw zorgverzekeraar (bij volwassenen) vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u ondersteunen, zodat u binnen 4 weken vanaf uw eerste contact met een zorgaanbieder een intakegesprek krijgt en dat de behandeling binnen 10 weken vanaf de intake is gestart. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk zijn overeengekomen (de treeknormen).

Verwijzing

Om in aanmerking te komen voor vergoede behandeling is een verwijsbrief voor de generalistische Basis GGZ of jeugd- en opvoedhulp van belang. U kunt het beste eerst hiervoor met uw huisarts een afspraak maken alvorens u aanmeldt. De huisarts moet nl. bepalen voor welke zorg u in aanmerking komt. Zonder verwijsbrief kunt u uiteraard nog steeds komen voor behandeling, maar zult u de gehele kosten zelf moeten dragen.

Voor kind en jeugd kunt u zowel bij de huisarts als bij de gemeente een verwijzing halen.

Vergoeding

Kind&jeugd: met de gemeentes Rheden, Rozendaal, Arnhem, Westervoort, Duiven, Zevenaar en sinds kort ook met Lingewaard, Doesburg en Renkum is een contract afgesloten, waardoor u doorgaans in aanmerking komt voor vergoede zorg. Meer informatie hierover

Volwassenen: wij bieden enkel ongecontracteerde zorg aan ex-clienten. We nemen geen nieuwe clienten aan. Meer informatie hierover

Gescheiden ouders

Leest u a.u.b. deze informatie alvorens u aanmeldt.

© 2015 - Psychologenpraktijk De Wenteling Velp (Gld) | Deze pagina is het laatst bijgewerkt op 17-04-2016. | Sitemap