Psychologenpraktijk De Wenteling

Kinderen

 
Meisje (7 jaar)
Ik vond het altijd heel fijn om naar Fay te gaan. Ze heeft me geholpen met het begrijpen van mijn boosheid. We deden spelletjes en maakten tekeningen, dat vond ik heel erg leuk.
Ouders: Wij hebben gezien dat de therapie van onze dochter veel duidelijkheid heeft gegeven voor haarzelf en voor ons. De gesprekken die we met Fay hebben gevoerd waren altijd prettig en eerlijk. We zijn haar enorm dankbaar voor de tijd en inspanning die ze aan onze dochter heeft gegeven. De uiteindelijke doorverwijzing voor gezinstherapie is voor ons heel goed geweest. Bedankt voor alles Fay!
 
Veerle (9 jaar)
Hoi, ik ben Veerle. Ik ben 9 jaar. Ik kwam bij De Wenteling en voelde gelijk dat hier wel leuk zou gaan worden en zou gaan werken. Lidewij heeft het goed aangepakt en ook nog eens op een leuke manier. Ik heb daar veel geleerd over wat ik moet doen om mijn probleem te stoppen. Ze legde goed uit wat ze ging doen, dat vond ik heel fijn. Ze leerde me om goede gedachten in mijn hoofd te nemen en in mezelf te geloven.  In kleine stapjes oefende ik al snel veel dingen en ging het steeds beter. En als ik iets niet fijn vond dan deden wat dat nog niet. Nu ben ik klaar met de behandeling en gaat het super goed! Het voelt veel fijner en als ik weer iets heb, zal ik graag terug gaan naar Lidewij. Ik zou zeggen: Als je een probleem hebt, kan De Wenteling je super goed helpen!
 
Moeder van een dochter van 6 jaar
Onze dochter vond het leuk om te spelen bij Nicolette en ging er graag heen. Mijn ervaring is goed. Mocht het ooit weer nodig zijn dan zouden we weer terug komen. We hebben goede ervaringen met jullie en jullie waren heel vriendelijk en hebben ook naar mij geluisterd en hadden interesse in mij, mijn dochter en haar broer.
 
Moeder van een zoon van 7 jaar
Vanwege een aanvraag voor cluster-2-onderwijs voor onze 7-jarige zoon moesten wij een IQ-test laten doen. In een wirwar van aanbieders heeft de school, in samenspraak met ons, voor Psychologenpraktijk De Wenteling gekozen. Dit was overigens de eerste keer dat een leerling daar naartoe ging (goed voorbeeld doet volgen en ondertussen zijn er al meerdere leerlingen naartoe geweest voor diverse onderzoeken). Onze ervaringen met Psychologenpraktijk De Wenteling zijn zeer positief te noemen:
  • We konden op zeer korte termijn terecht voor een IQ-test.
  • Duidelijke uitleg over de te volgen procedure.
  • Binnen enkele weken kregen we een rapport/verslag in voor ons zeer begrijpelijke taal  (je bent immers ouder en geen psycholoog).
  • Wij kennen elkaar totaal niet en onze zoon is bij Lidewij slechts 1½ uur binnen geweest, toch wist zij in het rapport/verslag onze zoon voor 100% te beschrijven (vindt het nog steeds onvoorstelbaar knap).
Mede door het verslag/rapport van Lidewij gaat onze zoon sinds 2 weken naar de Dr. Bosschool in Arnhem, voelt geen druk meer van het reguliere snelle onderwijs en heeft daardoor op communicatief gebied al grote sprongen gemaakt. Mochten wij in de toekomst weer onderzoeken/testen moeten laten doen dan gaan we zeker naar Psychologenpraktijk De Wenteling.
Ouders van een jongen (11 jaar)
Het was heel fijn voor onze zoon om tijdens de behandeling de keuze te hebben om even een stukje te wandelen. Dit maakte het voor hem gemakkelijker om over ingewikkelde dingen te praten en tegelijkertijd lekker te bewegen wat hij thuis het liefst de hele dag doet .
 

Jongeren

 
Meisje (15 jaar)
Ruim twee jaar geleden was ik als 13-jarig meisje getuige van een hartstilstand en reanimatie van mijn vader. Deze gebeurtenis bezorgde mij een traumatische ervaring met psychische en lichamelijke klachten tot gevolg. Lidewij heeft mij middels o.a. EMDR-therapie kunnen helpen bij de verwerking van deze nare herinneringen en mij een aantal "tools aangereikt" om als puber weer positief in het leven te staan.
 
Meisje (16 jaar)
Goede praktijk, kijkt echt naar de individu en welke behandeling het best bij jou past. Ik ben echt geholpen en heb al mijn doelen kunnen bereiken.
 
Meisje (17 jaar)
Ik ben ontzettend goed geholpen en begeleid. Ik voel me altijd welkom en gehoord.
 
Meisje (17 jaar)
Ik ben hier erg prettig geholpen. Het is erg fijn dat je hier genoeg plek hebt om een afspraak te maken (niet dat je maar één dag in de week kan). Via de huisarts doorgewezen en snel een intakegesprek gekregen. Er wordt goed gekeken wat je per afspraak nodig hebt. Daarnaast zijn de evaluatiegesprekken fijn. Zo zie je wat je allemaal al hebt bereikt. Geen tijdsdruk tijdens afspraken. Al met al een fijne praktijk.
 
Moeder meisje van 12 jaar
Geen lange wachttijden. Mijn dochter kon snel worden geholpen, waardoor ze nu klachtenvrij is!
 
Moeder van een zoon van 12 jaar
Als moeder van een twaalfjarige zoon, die hier in behandeling is geweest, raad ik mensen die hulp nodig hebben, ten zeerste de praktijk De Wenteling aan.
 
Ouders van een dochter van 12 jaar
Als ouders zijn we zeer tevreden over de behandeling van onze dochter bij De Wenteling. In een ontspannen sfeer werden wij ontvangen. Er is een duidelijk behandelplan opgesteld en de doelen zijn behaald. Onze dochter voelde zich zeer op haar gemak en ze heeft geleerd zichzelf helpende vragen te stellen en te reflecteren op eigen handelen. We zien dat ze de dingen die ze geleerd heeft tijdens de gesprekken toepast in dagelijkse situaties. Kortom zeer tevreden!!
 
Ouders meisje van 16 jaar
Onze dochter heeft veel geleerd van haar behandelaar. Haar doelen zijn behaald en wij als ouders vinden dat zij een behoorlijke groei heeft doorgemaakt. Onze dochter heeft het contact als heel prettig ervaren (en wij ook).
 
Moeder jongen 17 jaar
Ik ben als ouder heel blij dat mijn zoon zo snel hulp heeft gekregen bij het verwerken van zijn pestverleden. Ik heb er vertrouwen in dat hij nu met deze hulp echt ook op eigen benen kan staan nu hij op kamers gaat! Fijn dat het voor die tijd behandeld is! Bedankt.
 

Collega(praktijken)

 
Ilse (oud-collega, orthopedagoog)
Ik heb Lidewij ervaren als een fijne en warme collega, die ook erg betrokken is bij haar cliënten. Ze straalt rust en vertrouwen uit en neemt de tijd om ouders en kinderen op hun gemak te stellen. Ik vind dat ze haar behandelmethode goed kan afstemmen op het niveau van zowel kinderen, jongeren als ouders. Daarnaast heeft Lidewij veel expertise op het gebied van diagnostiek en geeft ze cliënten na een psychologisch onderzoek veel praktische tips voor thuis en op school.
 
Manon Relou, praktijkeigenaar Praktijk Relou
Als collegapraktijk hebben we goede ervaringen met Psychologenpraktijk de Wenteling. Deskundige hulp, persoonlijk contact en na aanmelding kun je snel terecht. Van cliënten horen we positieve ervaringen terug, daarom is de praktijk wat ons betreft zeker aan te bevelen!
 

Volwassenen-EMDR

 
Renske (25 jaar)
Ik kwam bij de psychologenpraktijk met veel boosheid, onbegrip en verdriet. Ook was ik erg down. Lidewij heeft mij geleerd om situaties van een andere kant te bekijken en hoe ik moeilijke situaties de baas kan zijn. Hierdoor heb ik breder leren kijken naar oplossingen. Ik voel mij weer happy en heb weer zin gekregen om dingen te gaan doen. Lidewij is een prettige vrouw die op een fijne manier naar je luistert. Lidewij bedankt voor de fijne therapie!
 
Nancy (36 jaar)
Trots...
Trots op mijzelf dat de eerste stap is genomen, na De Wenteling. Ik kwam binnen met veel verdriet, boosheid en mischien wel agressie. Alles en iedereen kon me gestolen worden. Lidewij hield mij een spiegel voor; niet zij hadden een probleem, maar ik. Hierbij heeft ze me super geholpen en ben ik haar dankbaar voor. Dus mensen, zet de schaamte opzij en neem de stap. Je komt er sterker en vol zelfvertrouwen uit. Onthoud: kleine stappen maken 1 grote stap, wees daar trots op! Lidewij: bedankt voor alles!
 
Mandy (28 jaar)
Ik ben blij dat ik voor 'De Wenteling' heb gekozen. Ik kwam daar met veel verdriet over een ongeluk dat ik mee heb gemaakt. Lidewij heeft echt naar mij geluisterd en door de EMDR-therapie heeft ze mij laten zien dat het nu niet meer mijn leven zal beïnvloeden en dat ik het een plekje kan geven. Ik ben haar heel erg dankbaar! Lidewij bedankt voor alles!
 
Silvia (53 jaar)
“Rotatie ” is een van de vele synoniemen voor het woord “Wenteling”. Een vertaling die het meest op mij van toepassing is. E.M.D.R. heeft mijn leven een positieve “draai” gegeven! Deze vorm van therapie is voor mij DE manier geweest om mijn pijn, angst, verdriet en onzekerheid te verwerken. Door de gebeurtenissen op papier te zetten, deze te bespreken en er vervolgens jezelf mee te confronteren in de vorm van beelden in combinatie met “ klikjes ”, raken deze langzaam op de achtergrond. Alles wat ik heb benoemd, is besproken en behandeld...Alles wat mijn dagelijks leven negatief heeft beïnvloed is zorgvuldig “opgeborgen”...wanneer ik er even “ bij wil “ doet het geen pijn meer en vervagen de beelden vrij snel. Maria en Lidewij, dank voor jullie steun en hulp.
 
Vrouw (35 jaar)
Ik ben Lidewij zeer dankbaar voor de hulp, ondersteuning en handvaten die ik van haar heb gekregen. Ik heb onder meer EMDR-therapie gehad en dit heeft een hele grote last van mijn schouders gehaald. In de periode dat ik door haar ben behandeld, ben ik erg ver gekomen en heb ik voor het eerst in mijn leven het gevoel dat ik op de goede weg ben naar gelukkig zijn. Natuurlijk heb ik nog een behoorlijke weg te gaan, maar dankzij Lidewij voel ik me vrijer, weet ik wat me te doen staat en volg ik deze weg langzaam maar gestaag.
 
 
© 2015 - Psychologenpraktijk De Wenteling Velp (Gld) | Deze pagina is het laatst bijgewerkt op 27-07-2015. | Sitemap