Psychologenpraktijk De Wenteling
 

Moeder van meisje (8 jaar)

Wij kwamen op een enorm moeilijk moment in ons leven terecht bij De Wenteling. Vanaf het begin had ik gelijk het gevoel dat het goed zou komen. De behandelaren gaven mij veel vertrouwen. Het traject was pittig, maar wij werden erg goed ondersteund. Ik werd, als ouder, erg goed op de hoogte gehouden van de voortgang en kreeg handvaten voor de toekomst.

Ik ben zeer tevreden over De Wenteling en heel erg blij met de behaalde resultate

Meisje (7 jaar)
Ik vond het altijd heel fijn om naar Fay te gaan. Ze heeft me geholpen met het begrijpen van mijn boosheid. We deden spelletjes en maakten tekeningen, dat vond ik heel erg leuk.
Ouders: Wij hebben gezien dat de therapie van onze dochter veel duidelijkheid heeft gegeven voor haarzelf en voor ons. De gesprekken die we met Fay hebben gevoerd waren altijd prettig en eerlijk. We zijn haar enorm dankbaar voor de tijd en inspanning die ze aan onze dochter heeft gegeven. De uiteindelijke doorverwijzing voor gezinstherapie is voor ons heel goed geweest. Bedankt voor alles Fay!
 
 
 
Meisje (16 jaar)
Mijn gesprekken bij De Wenteling hebben mij geholpen om mijn doelen te halen. Ik voelde me hier altijd heel erg vertrouwd en ik denk met een goed gevoel terug aan de gesprekken.
 
Meisje (15 jaar)
Ruim twee jaar geleden was ik als 13-jarig meisje getuige van een hartstilstand en reanimatie van mijn vader. Deze gebeurtenis bezorgde mij een traumatische ervaring met psychische en lichamelijke klachten tot gevolg. Lidewij heeft mij middels o.a. EMDR-therapie kunnen helpen bij de verwerking van deze nare herinneringen en mij een aantal "tools aangereikt" om als puber weer positief in het leven te staan.
 
Meisje (17 jaar)
Ik ben ontzettend goed geholpen en begeleid. Ik voel me altijd welkom en gehoord.
 
 
Nancy (36 jaar)
Trots...
Trots op mijzelf dat de eerste stap is genomen, na De Wenteling. Ik kwam binnen met veel verdriet, boosheid en mischien wel agressie. Alles en iedereen kon me gestolen worden. Lidewij hield mij een spiegel voor; niet zij hadden een probleem, maar ik. Hierbij heeft ze me super geholpen en ben ik haar dankbaar voor. Dus mensen, zet de schaamte opzij en neem de stap. Je komt er sterker en vol zelfvertrouwen uit. Onthoud: kleine stappen maken 1 grote stap, wees daar trots op! Lidewij: bedankt voor alles!
 
Mandy (28 jaar)
Ik ben blij dat ik voor 'De Wenteling' heb gekozen. Ik kwam daar met veel verdriet over een ongeluk dat ik mee heb gemaakt. Lidewij heeft echt naar mij geluisterd en door de EMDR-therapie heeft ze mij laten zien dat het nu niet meer mijn leven zal beïnvloeden en dat ik het een plekje kan geven. Ik ben haar heel erg dankbaar! Lidewij bedankt voor alles!
 
Meer lezen?!
 
Manon Relou, praktijkeigenaar Praktijk Relou
Als collegapraktijk hebben we goede ervaringen met Psychologenpraktijk de Wenteling. Deskundige hulp, persoonlijk contact en na aanmelding kun je snel terecht. Van cliënten horen we positieve ervaringen terug, daarom is de praktijk wat ons betreft zeker aan te bevelen!
 
Ilse (oud-collega, orthopedagoog)
Ik heb Lidewij ervaren als een fijne en warme collega, die ook erg betrokken is bij haar cliënten. Ze straalt rust en vertrouwen uit en neemt de tijd om ouders en kinderen op hun gemak te stellen. Ik vind dat ze haar behandelmethode goed kan afstemmen op het niveau van zowel kinderen, jongeren als ouders. Daarnaast heeft Lidewij veel expertise op het gebied van diagnostiek en geeft ze cliënten na een psychologisch onderzoek veel praktische tips voor thuis en op school.
 
 
 
 
© 2015 - Psychologenpraktijk De Wenteling Velp (Gld) | Deze pagina is het laatst bijgewerkt op 27-07-2015. | Sitemap