Psychologenpraktijk De Wenteling

Cliëntervaringen jongeren

 

 

Meisje (16 jaar)
Goede praktijk, kijkt echt naar de individu en welke behandeling het best bij jou past. Ik ben echt geholpen en heb al mijn doelen kunnen bereiken.
 
Meisje (17 jaar)
Ik ben hier erg prettig geholpen. Het is erg fijn dat je hier genoeg plek hebt om een afspraak te maken (niet dat je maar één dag in de week kan). Via de huisarts doorgewezen en snel een intakegesprek gekregen. Er wordt goed gekeken wat je per afspraak nodig hebt. Daarnaast zijn de evaluatiegesprekken fijn. Zo zie je wat je allemaal al hebt bereikt. Geen tijdsdruk tijdens afspraken. Al met al een fijne praktijk.
 
Moeder van een dochter van 12 jaar
Geen lange wachttijden. Mijn dochter kon snel worden geholpen, waardoor ze nu klachtenvrij is!
 
Moeder van een zoon van 12 jaar
Als moeder van een twaalfjarige zoon, die hier in behandeling is geweest, raad ik mensen die hulp nodig hebben, ten zeerste de praktijk De Wenteling aan.
 
Ouders van een dochter van 12 jaar
Als ouders zijn we zeer tevreden over de behandeling van onze dochter bij De Wenteling. In een ontspannen sfeer werden wij ontvangen. Er is een duidelijk behandelplan opgesteld en de doelen zijn behaald. Onze dochter voelde zich zeer op haar gemak en ze heeft geleerd zichzelf helpende vragen te stellen en te reflecteren op eigen handelen. We zien dat ze de dingen die ze geleerd heeft tijdens de gesprekken toepast in dagelijkse situaties. Kortom zeer tevreden!!
 
Ouders van een dochter van 16 jaar
Onze dochter heeft veel geleerd van haar behandelaar. Haar doelen zijn behaald en wij als ouders vinden dat zij een behoorlijke groei heeft doorgemaakt. Onze dochter heeft het contact als heel prettig ervaren (en wij ook).
 
Moeder van een zoon van 17 jaar
Ik ben als ouder heel blij dat mijn zoon zo snel hulp heeft gekregen bij het verwerken van zijn pestverleden. Ik heb er vertrouwen in dat hij nu met deze hulp echt ook op eigen benen kan staan nu hij op kamers gaat! Fijn dat het voor die tijd behandeld is! Bedankt.

© 2015 - Psychologenpraktijk De Wenteling Velp (Gld) | Deze pagina is het laatst bijgewerkt op 30-04-2022. | Sitemap