Psychologenpraktijk De Wenteling

Cliëntervaringen kinderen

 
Veerle (9 jaar)
Hoi, ik ben Veerle. Ik ben 9 jaar. Ik kwam bij De Wenteling en voelde gelijk dat hier wel leuk zou gaan worden en zou gaan werken. Lidewij heeft het goed aangepakt en ook nog eens op een leuke manier. Ik heb daar veel geleerd over wat ik moet doen om mijn probleem te stoppen. Ze legde goed uit wat ze ging doen, dat vond ik heel fijn. Ze leerde me om goede gedachten in mijn hoofd te nemen en in mezelf te geloven.  In kleine stapjes oefende ik al snel veel dingen en ging het steeds beter. En als ik iets niet fijn vond dan deden wat dat nog niet. Nu ben ik klaar met de behandeling en gaat het super goed! Het voelt veel fijner en als ik weer iets heb, zal ik graag terug gaan naar Lidewij. Ik zou zeggen: Als je een probleem hebt, kan De Wenteling je super goed helpen!
 
Moeder van een dochter van 6 jaar
Onze dochter vond het leuk om te spelen bij Nicolette en ging er graag heen. Mijn ervaring is goed. Mocht het ooit weer nodig zijn dan zouden we weer terug komen. We hebben goede ervaringen met jullie en jullie waren heel vriendelijk en hebben ook naar mij geluisterd en hadden interesse in mij, mijn dochter en haar broer.
 
Moeder van een zoon van 7 jaar
Vanwege een aanvraag voor cluster-2-onderwijs voor onze 7-jarige zoon moesten wij een IQ-test laten doen. In een wirwar van aanbieders heeft de school, in samenspraak met ons, voor Psychologenpraktijk De Wenteling gekozen. Dit was overigens de eerste keer dat een leerling daar naartoe ging (goed voorbeeld doet volgen en ondertussen zijn er al meerdere leerlingen naartoe geweest voor diverse onderzoeken). Onze ervaringen met Psychologenpraktijk De Wenteling zijn zeer positief te noemen:
We konden op zeer korte termijn terecht voor een IQ-test.
Duidelijke uitleg over de te volgen procedure.
Binnen enkele weken kregen we een rapport/verslag in voor ons zeer begrijpelijke taal  (je bent immers ouder en geen psycholoog).
Wij kennen elkaar totaal niet en onze zoon is bij Lidewij slechts 1½ uur binnen geweest, toch wist zij in het rapport/verslag onze zoon voor 100% te beschrijven (vindt het nog steeds onvoorstelbaar knap).
Mede door het verslag/rapport van Lidewij gaat onze zoon sinds 2 weken naar de Dr. Bosschool in Arnhem, voelt geen druk meer van het reguliere snelle onderwijs en heeft daardoor op communicatief gebied al grote sprongen gemaakt. Mochten wij in de toekomst weer onderzoeken/testen moeten laten doen dan gaan we zeker naar Psychologenpraktijk De Wenteling.
 
Ouders van een jongen van 11 jaar
Het was heel fijn voor onze zoon om tijdens de behandeling de keuze te hebben om even een stukje te wandelen. Dit maakte het voor hem gemakkelijker om over ingewikkelde dingen te praten en tegelijkertijd lekker te bewegen wat hij thuis het liefst de hele dag doet .
© 2015 - Psychologenpraktijk De Wenteling Velp (Gld) | Deze pagina is het laatst bijgewerkt op 30-04-2022. | Sitemap