Psychologenpraktijk De Wenteling

Cliëntervaringen volwassenen

Silvia (53 jaar)
“Rotatie ” is een van de vele synoniemen voor het woord “Wenteling”. Een vertaling die het meest op mij van toepassing is. E.M.D.R. heeft mijn leven een positieve “draai” gegeven! Deze vorm van therapie is voor mij DE manier geweest om mijn pijn, angst, verdriet en onzekerheid te verwerken. Door de gebeurtenissen op papier te zetten, deze te bespreken en er vervolgens jezelf mee te confronteren in de vorm van beelden in combinatie met “ klikjes ”, raken deze langzaam op de achtergrond. Alles wat ik heb benoemd, is besproken en behandeld...Alles wat mijn dagelijks leven negatief heeft beïnvloed is zorgvuldig “opgeborgen”...wanneer ik er even “ bij wil “ doet het geen pijn meer en vervagen de beelden vrij snel. Maria en Lidewij, dank voor jullie steun en hulp.
 
Renske (25 jaar)
Ik kwam bij de psychologenpraktijk met veel boosheid, onbegrip en verdriet. Ook was ik erg down. Lidewij heeft mij geleerd om situaties van een andere kant te bekijken en hoe ik moeilijke situaties de baas kan zijn. Hierdoor heb ik breder leren kijken naar oplossingen. Ik voel mij weer happy en heb weer zin gekregen om dingen te gaan doen. Lidewij is een prettige vrouw die op een fijne manier naar je luistert. Lidewij bedankt voor de fijne therapie!
 
Vrouw (35 jaar)
Ik ben Lidewij zeer dankbaar voor de hulp, ondersteuning en handvaten die ik van haar heb gekregen. Ik heb onder meer EMDR-therapie gehad en dit heeft een hele grote last van mijn schouders gehaald. In de periode dat ik door haar ben behandeld, ben ik erg ver gekomen en heb ik voor het eerst in mijn leven het gevoel dat ik op de goede weg ben naar gelukkig zijn. Natuurlijk heb ik nog een behoorlijke weg te gaan, maar dankzij Lidewij voel ik me vrijer, weet ik wat me te doen staat en volg ik deze weg langzaam maar gestaag.
© 2015 - Psychologenpraktijk De Wenteling Velp (Gld) | Deze pagina is het laatst bijgewerkt op 30-04-2022. | Sitemap