Psychologenpraktijk De Wenteling

Contact

Neemt u gerust telefonisch contact op met ons als u bijvoorbeeld meer informatie wilt over de praktijk, de werkwijze en de tarieven en vergoedingen, als u wilt aanmelden, als u wilt overleggen over de behandeling van uw kind, als u als school wilt weten welke trajecten mogelijk zijn voor een leerling van uw school of als u een verwijzer/andere hulpverlener bent en wilt overleggen over een cliënt.

N.B. wij behandelen milde-matige problematiek. Ernstige en crisisgevoelige problematiek nemen wij nadrukkelijk niet aan.

De praktijk is op maandag en donderdag van 9.00-12.00u telefonisch bereikbaar. U kunt een afspraak maken bij de assistente of vragen stellen. Doorgaans kan de assistente op de meeste vragen antwoord geven. Mocht het nodig zijn om meer inhoudelijk overleg te hebben, dan kan de assistente een belafspraak inplannen bij een behandelaar.

Telefoonnummer: 026-382 74 43

E-mail: administratie@psychologenpraktijkdewenteling.nl

 

Vestiging Velp (hoofdlocatie)

De behandelaren werken op maandag t/m vrijdag onder kantoortijden.

Adres:
Zwanensingel 3
6883 GE Velp (Gld)

Zwanensingel 3 ligt tegenover nr. 140. De praktijk is gevestigd op het Kindereiland, boven de Prins Bernardschool. Nabij de praktijk is volop gratis parkeergelegenheid.

Psychologenpraktijk De Wenteling is goed bereikbaar met de auto; de praktijk ligt vlakbij Velperbroek. Ook kunt u makkelijk bij de praktijk komen met het OV; treinstation Velp ligt op 10 minuten loopafstand.

Route naar vestiging Velp

 

Vestiging Zevenaar

 

 

 

 

 

 

Per 1 oktober 2019 hebben wij ook een behandelkamer binnen Centrum Collab. Op vrijdagmiddag werkt Fay (orthopedagoog) daar. Op deze vestiging bieden we geen EMDR, speltherapie en diagnostiek. Hiervoor bent u wel van harte welkom op onze vestiging in Velp.

Adres:
Pannerdenseweg 10
6905 SE Zevenaar
 
Route naar vestiging Zevenaar
-------------------------------------------------------------------------
 
Psychologenpraktijk De Wenteling
KvK nr: 58305718
AGB-code praktijk: 94060262
Psychologenpraktijk De Wenteling is eind 2017/begin 2018 gevisiteerd door de LVVP en heeft daarvoor een positieve vermelding ontvangen.
© 2015 - Psychologenpraktijk De Wenteling Velp (Gld) | Deze pagina is het laatst bijgewerkt op 11-04-2016. | Sitemap