Psychologenpraktijk De Wenteling

Contact

Neemt u gerust telefonisch contact op met ons als u bijvoorbeeld meer informatie wilt over de praktijk, de werkwijze en de tarieven en vergoedingen, als u wilt aanmelden, als u wilt overleggen over de behandeling van uw kind, als u als school wilt weten welke trajecten mogelijk zijn voor een leerling van uw school of als u een verwijzer/andere hulpverlener bent en wilt overleggen over een cliënt.

N.B. wij behandelen milde-matige problematiek. Ernstige en crisisgevoelige problematiek nemen wij nadrukkelijk niet aan.

De praktijk is op maandag en donderdag van 9.00-12.00 uur telefonisch bereikbaar. U kunt een afspraak maken bij de assistente of vragen stellen. Doorgaans kan de assistente op de meeste vragen antwoord geven. Mocht het nodig zijn om meer inhoudelijk overleg te hebben, dan kan de assistente een belafspraak inplannen bij een behandelaar.

Telefoonnummer: 026-382 74 43

E-mail: administratie@psychologenpraktijkdewenteling.nl

 

 

Adres

 

Velperweg 37, 6824 BE Arnhem (eerste etage)

In het pand zitten meerdere bedrijven, waaronder de Rabobank op de begane grond.

Op het terrein zijn drie parkeerplekken voor onze praktijk (herkenbaar aan het bordje met ons logo). Als deze bezet zijn, kunt u uw auto in de tegenovergelegen wijk (gratis) parkeren. Komt u met de fiets dan kunt u deze in het fietsenrek plaatsen. Daarnaast is onze praktijk op loopafstand van station Velperpoort en een bushalte.

Routekaart

 

 

Openingstijden

De behandelaren werken op maandag t/m vrijdag onder kantoortijden.

-------------------------------------------------------------------------

 
Psychologenpraktijk De Wenteling B.V.
KvK nr: 83031170
AGB-code praktijk: 94066346 (oude praktijk AGB-code is 94060262)
© 2015 - Psychologenpraktijk De Wenteling Velp (Gld) | Deze pagina is het laatst bijgewerkt op 11-04-2016. | Sitemap