Psychologenpraktijk De Wenteling

Charlotte Stoop

Mijn naam is Charlotte Stoop en ik woon samen met mijn vriend en 2 katten in Ede. In 2012 ben ik afgestudeerd als Sociaal Pedagogisch Hulpverlener (specialisatie Jeugd) en daarna heb ik mijn diploma voor de masteropleiding Orthopedagogiek aan de Universiteit Utrecht behaald. Tevens beschik ik over een diagnostiekaantekening. Daarna heb ik zowel de basis- al vervolgopleiding cognitieve gedragstherapie (CGT) succesvol en met veel plezier afgerond. De afgelopen vier jaar heb ik veel ervaring op mogen doen als orthopedagoog binnen verschillende organisaties. Ik heb dan ook veel ervaring in het werken met kinderen, jongeren, jongvolwassenen en hun ouders. Ik heb gemerkt dat ik mijzelf als orthopedagoog enorm thuis voel binnen een warme, kleinschalige en laagdrempelige organisatie zoals bij Psychologenpraktijk de Wenteling. Momenteel behandel ik met veel plezier kinderen en jongeren met angst-, somberheidsklachten en/of een negatief zelfbeeld. Daarnaast geef ik ouderbegeleiding, opvoedondersteuning, psycho-educatie over verschillende stoornissen zoals ADHD en voer ik psychodiagnostisch onderzoek uit.

Ik ben een betrokken, enthousiaste en invoelende orthopedagoog die oog heeft voor jouw unieke verhaal en het (gezins)systeem waarin je opgroeit. Ik vind het belangrijk dat jij je serieus genomen en geholpen voelt. Daarom geef ik behandeling op maat. Daarnaast vind ik het als orthopedagoog belangrijk om bewezen effectieve behandelingen te bieden; daarom maak ik vaak gebruik van cognitief gedragstherapeutische (CGT) technieken. Hier ligt tevens mijn passie. Samen met jou (en vaak ook met je ouders) spreken we af wat jij wilt bereiken en hoe we dat gaan doen. Ik leg de focus op het positieve en ga uit van natuurlijke veerkracht. Met mijn werkzaamheden binnen Psychologenpraktijk de Wenteling, waarbij elk individu de persoonlijke aandacht, behandeling en stimulering krijgt die het nodig heeft, hoop ik een steentje bij te kunnen dragen aan het bevorderen van de groei en ontwikkeling van het individu.

Naast mijn werk als orthopedagoog, ben ik in mijn vrije tijd het liefst bezig met sporten, spelletjes spelen, series kijken en lezen. Daarnaast houd ik van dansen, zingen en reizen. Ik vind het dan ook geweldig om nieuwe landen en culturen te ontdekken. 
 
Charlotte houdt zich binnen de praktijk bezig met behandelingen en diagnostiek.  
 
Email: charlotte@psychologenpraktijkdewenteling.nl
Werkdagen: dinsdag en vrijdag
 
Charlotte Stoop
SKJ-nr: 120006710
AGB-code: 94109770
© 2015 - Psychologenpraktijk De Wenteling Velp (Gld) | Deze pagina is het laatst bijgewerkt op 25-10-2021. | Sitemap