Psychologenpraktijk De Wenteling

Lidewij Meulemeesters

GZ-psycholoog, EMDR Europe Practitioner k&j VEN, orthopedagoog en praktijkeigenaar

Gedurende mijn werkzame leven heb ik op verschillende plekken gewerkt: bij een psychologenpraktijk, een schoolbegeleidingsdienst, een praktijk voor onderzoek en behandeling van leerproblemen en op een school voor voortgezet onderwijs. Sinds juli 2013 heb ik mijn eigen praktijk. Hier kan ik ten volle mijn ervaringen gekoppeld aan mijn eigen ideeën uitdragen.

In mijn praktijk vind ik het belangrijk dat kinderen, jongeren en hun ouders in een veilige omgeving kunnen zoeken naar oplossingen voor hun problemen en meer zicht krijgen op hun sterke kanten. Ik kan en wil graag een luisterend oor bieden, vragen stellen die tot eigen inzicht leiden, helpen kleine stapjes te zetten en zorgen dat je/jullie meer oog hebben voor de dingen die wel goed gaan.

De belangrijkste klachten waarom kinderen en jongeren bij mij komen, zijn: (pre-verbaal)trauma, angst, depressie en rouw. Hierbij ligt mijn specialisme, naast het superviseren van diagnostiek (psychologisch onderzoek).

Om mijn kennis en vaardigheden steeds te verdiepen en uit te breiden volg ik geregeld cursussen en zit ik in drie intervisiegroepen.

Eind 2019 heb ik de opleiding tot EMDR Europe Practitioner k&j VEN, afgerond. In mijn supervisietraject heb ik me, naast de doelgroep 4-18 jaar, ook gespecialiseerd in EMDR bij jonge kinderen (0-4 jaar).

In mijn vrije tijd houd ik van lezen, gezelschapsspelletjes spelen, sporten, wandelen en leuke dingen ondernemen met mijn man, 3 kinderen (6, 10 en 11 jaar), familie en vrienden. 

Lidewij doet m.n. de complexere behandelingen en EMDR. Tevens superviseert zij veel collega's bij hun behandelingen en onderzoeken.

email: info@psychologenpraktijkdewenteling.nl
Werkdagen: maandag, dinsdag en vrijdag

Lidewij Meulemeesters
Praktijkeigenaar
GZ-psycholoog, EMDR Europe Practitioner k&j VEN, orthopedagoog
BIG-registratienr: 09912726825
AGB-code: 94011971
lid van de LVVP - lidnr 2884
lid van Vereniging EMDR Nederland - lidnr 32943
© 2015 - Psychologenpraktijk De Wenteling Velp (Gld) | Deze pagina is het laatst bijgewerkt op 05-11-2018. | Sitemap