Psychologenpraktijk De Wenteling

Vacatures

Psychologenpraktijk De Wenteling  is een kleinschalige praktijk voor psychologische behandeling en onderzoek van kinderen en jongeren. We bestaan dit jaar 10 jaar en zijn sterk groeiend. Op 17 juli 2023 hebben we de deuren van ons nieuwe pand in Arnhem geopend. Daar verder we werken aan de groei en uitbreiding van onze praktijk. Lijkt het je leuk om hiervan onderdeel te zijn, lees dan gauw verder. 

Wij hebben een breed diagnostiek- en behandelaanbod (o.a. EMDR, CGT, oplossingsgerichte therapie, speltherapie en psycho-educatie). Kenmerkend voor het werken bij De Wenteling, zijn kleinschaligheid, korte lijnen, prettige werksfeer, veel ruimte voor eigen ontplooiing en initiatieven en werken in een (klein) multidisciplinair team. 

I.v.m. de groei van de praktijk verwachten wij de komende periode vaker vacatures te hebben, houd deze website dus goed in de gaten of laat je interesse weten middels een open sollicitatiebrief naar info@psychologenpraktijkdewenteling.nl. Vermeld daarin a.u.b. zo concreet mogelijk je werkervaring en affiniteiten.

Te verwachten vacatures na de zomer:

- GZ-psycholoog

- PMT-er

© 2015 - Psychologenpraktijk De Wenteling Velp (Gld) | Deze pagina is het laatst bijgewerkt op 24-11-2015. | Sitemap